Έτσι μου Στάθηκε ο Ταΰγετος (Νικηφόρος Βρεττάκος) Έτσι μου στάθηκε ο Ταΰγετος, όπως ο κόρφος της μητέρας μου. Με πότισε γαλάζιο, αψύ αίμα ήλιο και πράσινο ως να μου δέσει την ψυχή όπως την πέτρα του, ως να χαράξει στην καρδιά μου τις βαθειές χαράδρες του να σχηματίσει μες στη ζωή μου δώδεκα κορφές να βγαίνω απάνω με μοναδικό μου όνειρο τον ήλιο. Με δίψα μου μοναδική τον ήλιο, δίψα βαθειά σαν ωκεανός, υψηλή ως το φεγγάρι, δίψα που να την λυπηθεί ο Θεός. ....Έτσι μου στάθηκε ο Ταΰγετος όσο να γεννηθούνε τα δυό παιδιά του Θεού μέσα μου: η ποίηση και η αγάπη.

.

ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ






και του χρόνου ρε παιδιά.................................
18\1 2011 : Βρεθήκαμε στη παραλία του Φιλοξένια και αφού απολαύσαμε το μπανάκι μας στα δροσερά νερά του μεσσηνιακού κόλπου κόψαμε για το καλό του χρόνου και μια μικρή βασιλόπιτα . Συνδυάσαμε ετσι αυτή τη φορά την ποδηλασία με τη χειμερινή κολύμβηση .Η παρέα πολύ ευχάριστη περάσαμε το απόγευμα μας με το πιο ωραίο τρόπο .

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ-ΦΕΝΕΟΣ ΚΑΙ ΜΑΙΝΑΛΟ











ΠΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ!
ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΗΤΑΝ ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ "ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΑΜΕ" ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΑΣ ΜΗΧΑΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΥΣ ΟΡΕΙΝΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ!
ΒΛΕΠΕΤΕ , ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ , ΤΑ "ΠΟΔΗΛΑΤΑ" ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ........

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ(χιονοδρομικο) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΝΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΛΙΜΝΗ ΔΟΞΑ......

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΛΟΥΣΙΝΑ -ΚΑΣΤΟΡΙ


ο νεκρος γιγαντας


ο Αη Γιάννης



κατακεραυνωμένο γλυπτό της φύσης!











στο μονοπάτι για τον Αη Γιάννη

Προπαραμονή πρωτοχρονιάς βρεθήκαμε στο δασος της Λουσίνας στο Β.Α Ταύγετο και περπατήσαμε προς το αη Γιάννη ένα μικρο εκκλησσάκι που έχει δώσει το όνομά του στην ομώνυμη κορυφή .Η θέα απο κει υπέροχη εβλεπες από Μεγαλόπολη μέχρι Γύθειο.Κατα το μεσήμερι φτασαμε σε ένα μικρο σπιτάκι μέσα στο δάσος (του φίλου μου του Παναγιώτη) οπου ψήσαμε φάγαμε και ήπιαμε κόκκινο κρασί σε ένα πανέμορφο περιβάλλον με θέα το Καστόρι .

Read more: Go to TOP and Bottom