Έτσι μου Στάθηκε ο Ταΰγετος (Νικηφόρος Βρεττάκος) Έτσι μου στάθηκε ο Ταΰγετος, όπως ο κόρφος της μητέρας μου. Με πότισε γαλάζιο, αψύ αίμα ήλιο και πράσινο ως να μου δέσει την ψυχή όπως την πέτρα του, ως να χαράξει στην καρδιά μου τις βαθειές χαράδρες του να σχηματίσει μες στη ζωή μου δώδεκα κορφές να βγαίνω απάνω με μοναδικό μου όνειρο τον ήλιο. Με δίψα μου μοναδική τον ήλιο, δίψα βαθειά σαν ωκεανός, υψηλή ως το φεγγάρι, δίψα που να την λυπηθεί ο Θεός. ....Έτσι μου στάθηκε ο Ταΰγετος όσο να γεννηθούνε τα δυό παιδιά του Θεού μέσα μου: η ποίηση και η αγάπη.

.

ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

ποδήλατα στη βροχή


Την Κυριακή πάλι είχαμε μια ποδηλατοβόλτα προς τη Μεσσήνη όπως αρχικά είχαμε αποφασίσει .Ο φόβος όμως για επερχόμενη δυνατή βροχή μας ανάγκασε να αλλάξουμε τη διαδρομή και από τη περιοχή με τα cart να γυρίσουμε προς Καλαμάτα και εναλλακτικά να ποδηλατήσουμε μέχρι το ξενοδοχείο Φιλοξένια μέσα σε ένα εντελώς γκρίζο φθινοπωρινό σκηνικό .

Η συμμετοχή ήταν αρκετά καλή με πενήντα περίπου ποδηλάτες που δεν πτοήθηκαν από τη βροχή και πραγματικά το διασκέδασαν !
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Read more: Go to TOP and Bottom